sunnuntai 11. tammikuuta 2015

viikonloppukuulumisia

Tilasin tänään kotidopplerin! :D oli ihan pakko. Tiedän, että kun se tulee postissa en pysty pitämään näppejäni erossa siitä ja pettymyksiä tulee varmasti kun päätän sitä kokeilla liian varhain mutta en vaan malta odottaa kolmea viikkoa ekaan ultraan! Ja olen asennoitunut sykkeiden kuulumattomuuteen niin, että panikoin vasta kun oikeassa ultrassa on käyty! :) 
Tuossa kuva dopplerista, maksoi 37,90e (sis. ultrageelin).

Eilen käytiin myös ostoksilla Jumbossa ja herranjumala ku löysin paljon kaikkea! :D Varmaan koskaan ostanu noin paljoa kerralla, mutta onneks oli se lahjakortti josta jäi vielä käyttämättäkin 50e :o
Tässä listaa mitä ostin:
-kahdet farkut (perus siniset ja mustat)
-2 collegepaitaa(pinkki ja musta)
-2 kivaa t-paitaa
-2 neuletta/muutenvaan pitkähihasta
-hupparin
-toppaliivi <3
-alusvaatteita
olikohan vielä muuta...?
toppaliivi, missä on tommonen ns. feikkihuppari tuolla alla! Ostin vähän reilumman koon koska eiköhän tuo maha ala olla suht iso jo keväällä ;) 20e (norm. 39.90)

T-paidat, 5e / kpl

Ihanan värinen college-paita, 10e H&M.

Eilisen shoppailureissun jälkeen kotiinpalureissulla käytiin vielä P:n kaverin luona. Hän asuu semmosessa vanhan omakotitalon yläkerrassa, jossa kaksi asuntoa. Hänen naapurissaan asuu sitten semmonen 50-60v. juoppo joka tuli yhtäkkiä koputtamaan oveen ja pyysi tulla auttamaan avaamaan hänelle ovea? Ambulanssikin oli kuulemma jo tulossa. Noh, P:n kaveri oli juuri lähdössä auttamaan kunnes tämä ihana naapuri oksentaa koko rappukäytävän täyteen, ja vieläpä verta! Että semmonen lauantai-ilta :s Onneks hän asui silläpuolen taloa missä oli palotikkaat juuri keittiön ikkunan kohdalla niin tultiin sitten sitä kautta alas, ei sinne rappukäytävään vaan voinut mennä! :s Tuo näky olisi voinut kyllä jäädä näkemättä!
Tämä sunnuntai päivä onkin sitten mennyt laiskotellen. En ole mitään muuta tehnyt, kuin käyttänyt koiran ulkona ja ollut koneella :D Mieskin oli työpaikallani tekemässä jotain remonttia niin sain olla ihan rauhassa <3 


2 kommenttia:

  1. Mukava blogi sinulla! Jään seuraamaan! :)
    http://vuosielamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Jee, mahtavaa kiitos! :) käynpäs minäkin kurkkaamassa sivuillesi! :)

    VastaaPoista