torstai 8. tammikuuta 2015

Pieni ihme

14. joulukuuta se tapahtui! Päätin huvikseni tehdä raskaustestin myöhään illalla aikani kuluksi, odotin hetken, siristin silmiäni ja olin ihmeissäni. Onkohan tuossa nyt kaksi viivaa vai ei? Menin mieheltäni P:ltä kysymään varmistusta ja hän oli sitä mieltä että kyllä, erittäin haalea toinen viiva. Seuraavana aamuna lähdin samantien kauppaan ostamaan uutta testipakettia ja nyt oli jo vähän selkeämmät viivat :) Innostuksissani soitin heti äitiysneuvolaan ja varasin ajan. Raskaus tuntui jotenkin niin epätodelliselta, joten pitihän se ClearBluen digitestikin vielä tehdä, siinä kun lukee selvällä suomenkielellä että RASKAANA niin kyllä siinä vaiheessa alkoi jo uskomaan :D

Tänään oli siis tuo ensimmäinen neuvolakäynti! Oli hirmu jännää astua neuvolan ovista sisään ensimmäistä kertaa itse odottavana eikä lapsen askelin. Neuvolatäti oli erittäin mukava, ja tunnistikin minut kun on käynyt asiakkaana työpaikallani kukkakaupassa :) Saatiin hirmu paljon esitteitä+ dvd ja muutenkin infoa tulevasta. Tehtiin perus mittaukset; paino, hemoglobiini ja verenpaine. Järkytyin hieman tuosta painosta, sillä näytti jopa 5kg enemmän mitä oma vaaka silloin n. kuukausi sitten?! Miten voi paino nousta kuukaudessa 5 KILOA? Tulihan sitä vedettyä suklaaöverit joulun alla mutta silti! Onneksi nyt ei enää tee mieli tuota ihanaa herkkua joten toivotaan että tuo paino pysyy nyt pitkään samassa :o Hemoglobiiniarvotkin näyttivät vähän siihen malliin että todennäköisesti tulen tarvitsemaan lisärautaa lähiaikoina.
Tänään on menossa rv 8+6, todennäköisesti tuo viikkomäärä tulee muuttumaan kunhan pääsen ensimmäisessä ultrassa käymään koska kiertoni oli hyvin epäsäännöllinen. 
Mutta näillä mennään. Huomenna pitäisi varata se aika siihen ultraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti