keskiviikko 14. tammikuuta 2015

onko kaikki sittenkään kunnossa?

Mulla on ollut hirmu vähän oireita koko raskauden ajan, sillon tällön jotain pientä ja oikeastaan ainut jatkuva oire on ollut tuo rintojen herkkyys. Nyt on alkanut tuntumaan että ihan kuin nuo tissitkään eivät olisi enään yhtä kipeät kuin ennen. Oon perusluonteeltanikin hyvin malttamaton ja stressaan pienistäkin asioista ja alan heti kuvittelemaan kaikenlaista kun jokin tuntuu oudolta. Noh, eilen sitten alkoi panikointi ja ajattelin että en todellakaan jaksa odottaa 3 viikkoa ekaan ultraan joten soitin Mehiläiseen ja varasin ajan varhaisultraan. Ajan sain jo heti huomiselle. Jännittää, kauhistuttaa, pelottaa. Mitä jos kaikki onkin mennyt pieleen? Entä jos saankin huonoja uutisia, miten voin mennä töihin sen jälkeen! Olen ihan hermoraunioina. 
Tänään tuli se kotidopplerikin, eikä sydänääniä löytynyt. Tai ainakin veikkaan että olivat omiani mitä kuulin. Okei, tämä ei nyt vielä kerro mitään.
Huhhuh, mitä ajatuksia pyörii päässä!
Noh, mitä tässä sen enempää spekuloimaan. Huomennahan se selviää, onko meidän pikkunen kunnossa. Pitäkää peukkuja!

2 kommenttia:

  1. Voihan se olla, että oireet välillä vain vähenevät pieneksi ajaksi, ja sitten tulevat takaisin rytinällä. Toivotaan nyt kuitenkin, että pikkuisella olisi kaikki kunnossa, ja selviäisit pelkällä säikähdyksellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin olen myöskin kuullut, joten toivotaan tosiaan että näin olisi myös tälläkin kertaa! Huomenna on toivon mukaan jo parempi olo! :)

      Poista