perjantai 10. huhtikuuta 2015

Uusi koti vs vanha koti

Hellou
Oon taas ollut hetken hissukseen täällä blogin puolella kun raskaus sujuu niin tasaisesti ettei oikein ole mitään kerrottavaa ainakaan sen saralta. Vauva liikkuu kovin. Muistan kun tunsin ekat liikkeet rv. 18+5 kun oltiin päikkäreillä P:n kanssa ja yhtäkkiä havahduin outoon tunteeseen ja sanoin miehelle että "hei, se liikkuu"! Nyt sitten odotellaan ensimmäisiä kunnon potkuja, ehkäpä nekin alkavat tuntumaan pikkuhiljaa kun viikkojakin on jo 21+1. Mies oli viime yön kaverinsa kanssa mun vanhempien mökillä saunomassa ja grillailemassa ja kun hän tänään tuli poikkeamaan työpaikallani hän antoi mökiltä löytämänsä 3 sinivuokkoa ja sanoi että tässä on sulle, mulle ja meidän vaaville <3 höpsö.

Sitten otsikkoon..
Ollaan jo jonkun aikaa harkittu, että jospa sitä muuttaisi pois täältä kerrostalosta ja ostaisi omakotitalon. Noh, nyt sitten on löytynyt semmoinen hyvä josta siis remppaamalla saisi juuri sellaisen unelmakodin kuin haluttaisiin.
Yläkerta on hirveä sokkelo joten aika paljon seiniä lähtisi ja iiiiiiso kylppäri ja sauna tulisi joidenkin seinien tilalle<3


 Hommaa siis olisi paljon, mutta kun mies on raksamies kuin myös hänen isobroidinsa niin homma kävisi aika kätevästi. Ei tarvitsisi rahaa kuluttaa kalliisiin työmiehiin. Sähkö- ja putkimiehetkin löytyvät omasta takaa sekä myös P:n setä tulisi kaivinkonemiehenä kaivamaan lisää salaojia koska kyseessä on kuitenkin vanha '47 rakennettu talo. Ihanaa tuossa talossa on vielä se, että kun tykkään uuden ja vanhan yhdistelemisestä niin tuolla pystyy säästämään vanhat lankkulattiat ja osan hirsiseinistä jättää nätisti näkyville! <3 Hirveesti visioita päässä, hah!
 Edessä olisi siis vielä nykyisen myynti ja tarjousten tekeminen tuohon uuteen kohteeseen. Ja tietty LA n. 4kk päästä! :D Suurin kynnyskysymys on se että kuinkahan pitkälle kerkeää remppaamaan ennen elokuuta... jospa vaikka kuukauden päästä päästäis aloittamaan.. Pläää, hirveesti mietittävää ja kaikki jutut pyörii päässä! :D tuossa omakotitalossa olis kyllä niin paljon tilaa (n. 150neliöö), ettei sitä tarvitsisi vähään aikaan vaihtaakkaan! Voitaisiin jopa ehkä koko loppuelämä siellä viettää jos hyvä tuuri käy! :) ja suht iso tonttikin vielä, 2300neliöinen!
Pankissa käyty, välittäjä käynyt eilen arvioimassa tämän nykyisen ja kertonut välittäjäsopimuksesta ja nyt vaan pitäisi tehdä päätöksiä! Ne kun ei tunnu kovin helppoja olevan! :D ehkä ensi viikkoon mennessä pää ei lyö ihan näin tyhjää kuin nyt :)

Nyt viikonlopun viettoon ja odottamaan kaveria jota en olekkaan nähnyt 2vuoteen! <3
Kivoja viikonloppuja kaikille! :) 

1 kommentti:

  1. Kuulostaa kyllä mahtavalle tuo talo - varsinkin kun on niitä remonttimiehiä omasta takaa, niin pystyy kunnolla remppailemaankin :)

    VastaaPoista