torstai 2. huhtikuuta 2015

The Liebster Award - haaste !

Sain haasteen Vuosi elämästäni - blogin Miralta, kiitos tästä! ja nyt olisi hetki ylimääräistä aikaa vastailla kysymyksiin. Haaste on siis ilmeisesti suunnattu pienille blogeille joissa siis alle 1000 lukijaa.

Tässä säännöt:
vastaa 11 kysymykseen, keksi itse seuraaville haastettaville 11 kysymystä ja lopuksi haasta mukaan 11 blogia.

Miran kysymykset: 

1. Mikä on lempikappaleesi?
Ei ole yhtä tiettyä. En ole koskaan edes osannut nimetä lempibändiäni tms. Ellei ala-asteaikaista Lovex fanitusta lasketa! :D mutta siis pääasiassa tykkään kuunnella joko rauhallista musiikkia missä laulaja osaa käyttää ääntänsä ja revitellä huolella.. tai sitten ihan kunnon biletysmusaa. Youtubesta löysin myös semmoisen coverbändin, joka tekee nykyajan räppibiiseistä tai muista menevistä tanssibiiseistä '20-luvun bigband versioita. Sitä on niin hauska kuunnella/katsoa videolta. 



2. Jos voittaisit lotossa seitsemän oikein, mitä tekisit niillä rahoilla?
Ainakin ostaisin omakotitalon! ja lähtisin matkalle tai ehkä monellekkin! En ehkä juuri tällä hetkellä mutta sitten myöhemmin. Olisi kiva, kun ei tarvitsi miettiä mitä ostaa ja mikä maksaa mitäkin.

3. Millainen olet luonteeltasi?
Rauhallinen, mutta melko tempperamenttinen. Suutun melko helposti ainakin läheisille, mutta annan anteeksikin lähes yhtä nopeasti ellen nopeamminkin! Melko ujo, mutta en kuitenkaan mikään tuppisuu.

4. Romanttisin asia, joka on tehty sinulle?
Oltiin P:n kanssa ensitreffeillä Linnanmäellä. Jonotettiin rakettiin ja kun katsoin muualle P otti aidan toiselta puolelta leskenlehden ja antoi sen mulle! :)) tai kun tässä ihan vähän aikaa sitten mies kirjoitti mun faceseinälle pätkän Käymme yhdessä ain-biisin sanoista ja kun näin sen niin hän rupes itkemään ja kysyin että mikä nyt niin sanoi että kun sä teet mut tuon masun kanssa niin onnelliseksi! <3

5. Ruma, köyhä ja onnellinen vai kaunis, rikas ja onneton?
Ruma, köyhä ja onnellinen. Rahalla ei saa rakkautta eikä onnellisuutta ja se jos mikä on tärkeämpää kuin hienot vaatteet tai meikit tai mikään muukaan materiaalinen juttu!

6. Onko sinulla/teillä lemmikkiä, mikä ja minkä niminen?
Meillä on Lapinkoira nimeltä Dana<3 ja kaverin kaverilta otin huostaan puoltoista vuotta sitten kissan nimeltä Simba<3
7. Kuinka monta lasta toivoisit saavasi?
2 taitaa riittää :) nyt on poika tulossa joten toinen sais olla tyttö! Oikeestaan mun puolesta max 3 lasta olis hyvä mutta mies on ainakin tällähetkellä vahvasti kahden kannalla.

8. Unelma ammattisi?
En osaa sanoa. Tällä hetkellä teen floristin hommia ja on se aika kivaa kyllä. Suht vapaat työajat ja rentoa työtä. Pääsee toteuttamaan itseään lähes jokapäivä ja vielä tykkään asiakaspalvelusta.

9. Mitä kieliä osaat puhua?
Englantia ainoostaan. Oon kyllä koulussa lukenut sitä pakollista ruotsia, josta on enää päässä pari sanaa/lausetta ja saksaa, jota ymmärrän jonkun verran ja espanjan kielestä en muista mitään! :D

10. Oletko aamu- vai iltaihminen?
Ehdottomasti ilta! Mikään ei oo tyhmempää kuin nousta aamulla aikaisin sängystä herätyskelloon lämpimän peiton alta, hyi! Ehkä lapsen tultua taloon joutuu tottumaan aikaisempiin herätyksiin mutta se kuuluu asiaan :)

11. Mitkä ovat kolme positiivisinta asiaa tästä viikosta?
Eilen käytiin katsomassa yhtä omakotitaloa miehen kanssa, joka ehkä saatetaan ostaa :)
Eilen myöskin saatiin tietää vaavin sukupuoli <3
jajaja hmm, loppuviikko on kiireistä aikaa töissä pääsiäisen vuoksi. Tykkään työskennellä siis pienen paineen ja hässäkän alla! :)

Omat kysymykset seuraaville:
1. Mikä on mieleenpainuvin lapsuusmuistosi?
2. Millainen on unelmakotisi?
3. Onko sinulla pelkoja?
4. Missä näet itsesi 10vuoden päästä?
5. Haluatko naimisiin? Jos kyllä, minkälaiset häät haluaisit? (jos jo olet, kerro niistä)
6. Millaisia piirteitä arvostat ihmisissä?
7. Minkä leffan aikana olet viimeksi itkenyt tai mikä kosketti?
8. Oudoin tapasi?
9. Mitkä asiat tekevät onnelliseksi?
10. Oletko kokenut jotain yliluonnollista?/Uskotko sellaiseen?
11. Mitä päivää et unohda?

Haastan seuraavat blogit:
I Love you more
Kädenjälkiä sydämes
Ollie
Baby Boy Blog
The Simple Things in Life

Okei, haastan poikkeuksellisesti vaan 5 blogia koska melkein kaikille lukemilleni blogeille oli jo haaste heitetty enkä viitsinyt samoille laittaa ja alkaa blogit loppumaan kesken, joten..! :D



5 kommenttia:

  1. Voi vitsi sut ehdittiin jo haastaa!!!! Mut tee ihmees munki haaste, joka löytyy siis blogistani, jos on tylsää ;)

    VastaaPoista
  2. Klikkailin itseni blogiin toisen blogin kautta. Tämä postaus tulikin siinä mielessä hyvään saumaan, että sain lukea heti asioita itse kirjoittajasta! Sinulla on kivan oloinen blogi! Pitääpä tutustua lisää! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta! Teen heti, kun muuttamiselta ehdin! :)

    VastaaPoista
  4. Vautsi, kiitos haasteesta! Teen heti huomenna :)

    VastaaPoista