tiistai 24. helmikuuta 2015

Kuulumisia

Hups, viime kerrasta onkin vierähtänyt tovi! Oon ollut niin laiska kirjoittelun suhteen viimeaikoina kun ei oikeastaan ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Viime viikolla pidin talvilomaa (ah, ensimmäinen ansaittu talviloma ikinä<3) ja sain viikko sitten maanantaina päähäni että jospa lähdettäisiin käymään Kerimäellä P:n mummolassa. Nyt kun miehellä pitäisi alkaa työt viim. ensi viikolla niin ajateltiin että sitten ei päästä lähtemään minnekkään pidemmälle kun vasta syksyllä aikaisintaan. 6päivää vietettiinkin sitten mummon herkkuruokien ääressä<3 ja koirakin tykkäsi kun ei tarvinnut kertaakaan olla hihnassa. 


Raskaudessa mennään jo viikolla 14+5, mihin se aika taas on mennyt? :o Ensin odoteltiin raskaustestin tekoa, sitten odoteltiin ensimmäistä neuvolaa ja varhaisultraa ja sitten vielä np-ultraa ja 12viikon rajapyykkiä ja seuraava etappi torstain neuvolan jälkeen onkin rakenneultra reilun kuukauden päästä! Pelkkää odottelua kirjaimellisesti nämä 9kuukautta :')

Mummolassa ollessamme huomasin, että mua huimaa aina sillon tällön. Varsinkin kun menen sänkyyn makaamaan tai nousen sieltä ylös. Pakko aina laittaa silmät kiinni kun tuntuu niin häröltä. Torstaina katsotaan sitten että olisko verenpaineet alhaalla vai mistä johtuu, en viitsinyt erikseen soitella neuvolaan kun tuo aika on niin lähellä. Huomasin myös että taas on itkuherkkyys valloillaan. Yhtenä päivänä kyyneleet valui silmistä kolme kertaa, ilman syytä. Kun lähdettiin sunnuntaina ajamaan Kerimäeltä pois ja minä ratissa vollotin 2kertaa puolen tunnin sisään ja toinen kohtaus alkoi olemaan jo niin paha että piti vaihtaa kuskia seuraavalla bussipysäkillä! P vaan ihmetteli, että mitä hän nyt sanoi ja mä nauran ja itken samalla ja yritän selittää että "et mitään, en vaan saa tätä loppumaan" :'D

Että tämmöstä tänne!
Hauskaa viikon alkua kaikille, minä yritän pikkuhiljaa taas palailla työntouhuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti