torstai 12. helmikuuta 2015

Kaikki hyvin jälleen

Jee, nyt on np-ultrassa käyty ja voi että sitä fiilistä taas kun näki oman pikkuisen<3 Kaikki oli siis edelleen kunnossa. Silloin kun käytiin vajaa kuukausi sitten siellä varhaisultrassa, oli alkion pää-perä mitta vain 1,9cm ja nyt se oli jo 6,4cm. Herran jestas että se kasvaa nopeasti! Tällähetkellä pään halkasijakin on isompi kuin mitä koko toukka oli rv8+jotain :D On tää hurjaa seurata uuden elämän alkua, ei voi muuta sanoa! Kätilö oli todella mukava, ja naureskeltiinkin että kun on jo tässä vaiheessa niin jääräpää kun ei suostunut ollenkaan olemaan siinä asennossa kuin piti :') Ja hänelle tuli kaikenlisäksi vielä hikka kesken kaiken! :D Ihmeteltiin P:n kanssa että miten se nyt tolleen rupes pomppimaan.. 
Kaikki tällähetkellä odottavat ja aikaisemmin odottaneet muistavat varmasti tuon kuuluisan alkoholinkäyttötestin, joka pyydetään tekemään ensimmäisellä neuvolakäynnillä? Ei tsiisus, että pistää vihaksi! Tein kyseisen testin silloin joskus tammikuussa ja vastasin/ruksasin rehellisesti että juon 7-9annosta harvemmin kuin kerran kuussa. En tietenkään raskausaikana vaan aikaisemmin. Testissä oli ns normaalin raja 7p. ja meikäläinen nappaa 9p. Neuvolatäti pamauttaa kysymyksen;"Onko sulle koskaan kukaan sanonut että sinulla olisi alkoholiongelma tai onko joku ollut huolissaan juomisestasi?" Olin silleen, että anteeks mitä? :'''D Veikkaan että melkein kaikilla tulevilla äideillä olisi tässä tapauksessa jonkin asteen alkoholiongelma, jos kerran tai kaksi/kuukausi ottaa enemmän kuin sixpackin! Tämän vuoksi jouduin melkein myös kuuntelemaan lääkärin saarnaa eilen polilla. Sanoin kätilölle ennen sitä, että on se nyt kumma kun heti on alkoholiongelma jos juo muutaman bissen suht harvoin ja hän kertoi asian lääkärilleni, joten naurettiin vain asialle loppujen lopuksi. :D Aika hupaisaa kyllä, ei voi muuta sanoa!




Selkäkipu ei ole vieläkään hellittänyt, epäilivät Mehiläisessä jonkinlaista välilevyjen tulehdusta mutta koska olen raskaana, eivät pystyneet tutkimaan asiaa eikä edes antamaan lääkkeitä -.- Noh, pitää vaan kärsiä. Päätin että maanantaina menen ensimmäistä kertaa Bailamama tunnille, jospa tuo selkäkin siitä vähän notkistuisi :)

2 kommenttia:

  1. Toi alkoholi testi on kieltämättä aika huvittava, vaikka juo kohtuudella tai vähän niin kyllä siitä silti mojovat pisteet saa :p täällä kasvatellaan myös mahaa, nyt reilu puolessa välissä mennään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heh, sanoppa muuta! :D olenkin lukenut blogiasi jo jonkun aikaa ;)

      Poista