perjantai 20. maaliskuuta 2015

raskaus ja parisuhde

Muuttuuko parisuhde raskauden aikana? Muuttuu. Ei tietenkään kaikilla, mutta voisin melkein väittää että suurimmalla osalla.

Alkuraskaus, oikeastaan koko ensimmäinen kolmannes oli meille hieman hankalaa. Sulkeuduin jostain syystä yksikseni tähän raskauskuplaani, enkä hirveästi jaksanut välittää muista. Miehelleni seksi on erittäin tärkeässä roolissa parisuhteessa ja tämä olikin suurin ongelma ensimmäisten kuukausien aikana. Välillä itsestäni tuntui jotenkin ahdistavalta mennä nukkumaan yhdessä kun tiesin, että nyt kello on sen verran ja kohta alkaa vonkaus. hah. Nyt kun ollaan jo toisessa kolmanneksessa on jo paljonpaljon helpompaa ja mukavempaa! Tähän varmasti vaikuttaa myös se, että alkuraskaudessa mies oli "lomautettu" ja nyt kun paiskii taas töitä normaaliin tapaan ja nähdäänkin vähän vähemmän, niin toisen läheisyys onkin enemmän kuin kivaa :)

Olen myös huomannut tässä muutaman viikon sisällä, että miehestä on tullut paljon huomaavaisempi ja tunteellisempi kuin ennen. Toki aikaisemminkin hän oli kova kertomaan kuinka rakastaa, mutta nyt on jotenkin erilaista. Tekee ihan erilaisia söpöjä juttuja mitä en olisi voinut edes kuvitella, on jopa tirauttanut pari kyyneltä kun totesi kuinka onnelliseksi mä ja meidän tuleva vauva hänet teemmekään! :') Joten tässä vaiheessa raskautta voin myös väittää, että tämä odotusaika on tuonut meitä läheisimmiksi ja suhteemme on paljon parempi.

Tuntuu, että olemme molemmat hoksanneet että emme olekkaan enää yksilöitä vaan me tosiaan olemme perhe! <3

1 kommentti: